Fontos információk

Bemutatkozás Céginformáció Ügyfélszolgálat Használat ÁSZF

                                                   Elállási és visszaküldési nyilatkozat

 

 

 

 

 


Bemutatkozás:

A www.szerelvenyaruhaz.hu épületgépészeti szerelvényekre és szaniter termékekre szakosodott ONLINE webáruház. Az elektronikus vásárlás előnyei mellett, az is célunk , hogy áruházunkban egy-egy termékről minden műszaki információt, dokumentációt megtaláljanak. Áruházunk kialakításakor legfőbb szempont az egyszerű kezelhetőség és áttekinthetőség volt.

Ugrás a lap tetejére    

 
Céginformációk:
 
A honlap fentartója:
A www.szerelvenyaruhaz.hu 100%-os tulajdonosa Nagy Richárd György
Cégnév: Szerelvény Szakáruház Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-706522
Adószám: 12851346-2-41
Bankszámlaszám: K&H Bank: 10400968-50526877-66741000
Székhely: 1135 Budapest, Béke út 104.

Budai üzlet: 1115 Budapest, Tétényi út 18.

Nyitva tartás: H-Cs 7-17, P 7-16:30, SZ 7:30-13 (mindkét üzletben)

E-mail: shop@szerelvenyaruhaz.hu

A WEBÁRUÁZBAN TALÁLHATÓ ÁRAK CSAK A WEBES MEGRENDELÉSEK ESETÉN ÉRVÉNYESEK, AZ ÜZLETEK KÉSZLETE ELTÉR, CSAK ÁTVÉTELI PONTOKKÉNT ÜZEMELNEK!

Ugrás a lap tetejére

 
Ügyfélszolgálat:

Rendeléssel kapcsolatos információt hétfőtől-péntekig 9-15 óráig a :
(+36/30) 863-4723 telefonszámon kaphat.


- Fax: +36-1-359-5044
- E-mail: shop@szerelvenyaruhaz.hu

Ugrás a lap tetejére


Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Hatályos: 2016. május 23. napjától

A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill. vásárlás szabályait rögzítse.
Az internetes áruházban minden, a megrendelési igény feldolgozását követő és a rendelést megerősítő visszajelzés esetén a felek között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre. A rendelési igény beérkezéséről rendszerünk által automatikus küldött visszaigazoló e-mail még nem minősül a felek közötti adás-vételi és szállítási szerződésnek.
Ezen szerződés egyrészről a www.szerelvenyaruhaz.hu internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy (továbbiakban a Vevő) másrészről a www.szerelvenyaruhaz.hu internetes áruház üzemeltetőjére a Szerelvény Szakáruház Kft.-re (továbbiakban mint Eladó) vonatkozik.
A www.szerelvenyaurhaz.hu internetes áruházban leadott minden rendelésre annak leadási időpontjában érvényben lévő ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja és tudomásul veszi..
A honlapon történő vásárláshoz az Ön adatainak (név, számlázási és postázási cím, telefonszám, e-mail cím) megadása szükséges. Ön adatainak megadásával elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et elolvasta és az abban foglaltakkal egyetért, illetve azokat tudomásul veszi.

A honlap fentartója:
A www.szerelvenyaruhaz.hu 100%-os tulajdonosa Nagy Richárd György
Cégnév:                        Szerelvény Szakáruház Kft.
Cégjegyzékszám:         01-09-706522

Nyilvántartó hatóság:  Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám:                     12851346-2-41
Bankszámlaszám:        K&H Bank: 10400968-50526877-66741000
Székhely:                     1135 Budapest, Béke út 104.
Elérhetőség:                 Telefon +36-1 329-0951, Fax: +36-1-359-5044

 

Budai üzlet:                  1115 Budapest, Tétényi út 18.

Elérhetőség:                  Telefon +36-1 205-3455, Fax: +36-1 205-3456,

                                      Mobil: +36-30-733-7252

 

E-mail:                          shop@szerelvenyaruhaz.hu

Adatok megadása:
A megrendeléshez szükséges adatait (név, számlázási és postázási cím, telefonszám, e-mail cím) a megrendelés visszaigazolásához használjuk fel, amely visszaigazolást minden esetben megteszünk e-mailben és amennyiben szükséges telefonon.
Adatait harmadik félnek nem adjuk ki, az adatkezelés során követjük az adatvédelmi jogszabály előírásait.
A kezelt adatokról, megrendeléseiről kérésére tájékoztatást küldünk, illetve kezelt adatait töröljük az adatbázisból, amennyiben ezt Ön e-mailben kéri.

Ugrás a lap tetejére


A szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a www.szerelvenyaruhaz.hu internetes áruházban található mindazon árucikk, amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó információs oldalakon találja meg.
A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.
Termékkínálatunkban épületgépészeti szerelvények és szaniterek találhatók.
Az egyes termékekkel kapcsolatos általunk a webáruházban feltüntetett információk Vevő általi téves értelmezéséből eredő károkért sem az oldal üzemeltetője, sem az anyag szerzője felelősséget nem vállal.


Ugrás a lap tetejére


Szerződéskötés technikai lépései


Regisztráció:

A www.szerelvenyaruhaz.hu oldalra történő regisztráció önkéntes és ingyenes. Adatait megőrizzük, és harmadik félnek azt nem adjuk át (kivétel a megrendelés teljesítéséhez szükséges szállító partnernek történő szállítási cím kiadása, ill. hatósági felkérés esetén).
Regisztrációját kérésére bármikor töröljük adatbázisunkból, ehhez csupán egy e-mailt, vagy faxot szükséges részünkre küldeni a törlési igénye megjelölésével!
A regisztráció feltétele a regisztrációs adatlap pontos, teljes, és időszerű adatokkal való kitöltése, valamint a vásárlási feltételek megismerése és elfogadása.
A regisztrációhoz szükséges egy teljes név, érvényes email cím, valamint egy választott jelszó megadása.
A jelszó titokban tartása az Ön felelőssége, a belépési információ biztonságos megőrzése elvárt.
A regisztrációt követően emailt küld rendszerünk a megadott email címre, melyben megtalálható a regisztráció megerősítése link, melyre kattintva a regisztráció hitelessé válik rendszerünkben. Ezt követően a belépési jelszó és további személyes adatok (telefonszám, szállítási cím, számlázási cím) a belépés után kitölthetőek és módosíthatók.
Ezt követően bármikor beléphet adataival, és rendelést adhat le.
Hamis felhasználói profilokat tilos az oldalon létrehozni! Kérdéses esetekben a Szerelvény Szakáruház Kft kérheti a felhasználót személyes adatainak igazolására, a névhasználat jogszerűségének igazolása céljából. A Szerelvény Szakáruház Kft fenntartja magának a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül a jogszerűtlen regisztrációkat törölje, vagy felfüggessze.


Ugrás a lap tetejére


Adatbeviteli hibák javítása:
Amennyiben regisztrációjánál hibásan adta meg adatait, úgy belépésével bármikor tudja módosítani azokat (név, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám) a személyes menüpontjába lépve.
Amennyiben rendelését adta le hibásan (pl. más méretet, más terméket, vagy az adott megrendelt termékből más műszaki paraméterrel rendelkezőt szeretne), úgy kérjük, hogy haladéktalanul lépjen velünk kapcsolatba emailban vagy telefonon, hogy a hibát javíthassuk. A leadott megrendeléseket kizárólag a Szerelvény Szakáruház Kft. tudja módosítani, a vásárló emailben vagy telefonon történt kérésére! 
 Kérjük, hogy a rendelése leadása előtt mindig ellenőrizze az Ön által megadott adatokat.

Ugrás a lap tetejére


Rendelés:
A www.szerelvenyaruhaz.hu internetes áruház termékeire rendelést leadni csak az áruház honlapján keresztül lehet a nap 24 órájában. Telefonon vagy e-mail-en rendelést felvenni nem tudunk, de egyéb információkra az elérhetőség menüpontban megadott elérhetőségeken munkatársaink miden esetben segítséget nyújtanak hétfőtől-péntekig 8-16 óráig!


Rendelési információk:
Webáruházunk rendeléseket kizárólag regisztrált felhasználóktól tud fogadni!
A regisztrációról bővebben ezen ÁSZF Regisztráció pontja alatt olvashat.

Ugrás a lap tetejére


A rendelés menete:
• A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A kosár tartalmát mind a lap jobb oldalán, mind a kosarába belépve ellenőrizheti.
• Kosarában a "Mennyiség" föl/le gombra kattintva változtathatja a mennyiségeket, vagy akár termékeket is törölhet a törlés vörös „X” négyzetre kattintva. A mennyiség megadását vagy a törlését követően kosara tartalma automatikusan frissül.
• Amennyiben nem szeretne más terméket, a "Rendelés feladása" gombra kattintva haladhat tovább.
• Szállítási és fizetési mód kiválasztása:
- Telephelyünkön személyes átvétel és készpénzfizetés  – Ebben az esetben értesítjük amint megrendelt tételeit telephelyünkön (Szerelvény Szakáruház Kft. 1131 Budapest Béke utca 104.) átveheti és készpénzben kifizetheti
- Futárszolgálatos csomagkiszállítás előre utalással - Banki átutalás esetén végösszeget cégünk bankszámlaszámára a rendelés véglegesítésekor előre kell teljesíteni, majd az Ön által választott futárszolgálat kiszállítja
• A „fizetési és szállítási adatok megadása" menüpontban Önnek lehetősége nyílik a postázási címét átírni, módosítani, ill. megrendelés hozzászólások ablakban közleményt feltüntetni.
• Ha minden adat, beállítás megfelelő, a „Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" gomb megnyomásával Ön elküldi az összeállított megrendelést
• Webáruházunkban leadott megrendelésekről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a vásárló regisztrált email címére a megrendelést követő 15 percen belül melyben értesítjük hogy rendszerünk befogadta-e rendelési igényét. Amennyiben ezt a visszaigazolást technikai okokból (levelezőrendszere nem fogadja emailünket, rendszerhiba, stb.) 1 órán belül nem kapja meg, kérjük jelezze felénk, hogy ismételten visszaigazolhassuk megrendelését legkésőbb a megrendelést követő 24 órán belül!
• Ezt követően rendelését ellenőrizzük, feldolgozzuk, majd feldolgozás után küldünk visszaigazoló e-mailt
• Amint a rendelést megerősítő visszajelzés megérkezik, Ön, mint vásárló, és a Szerelvény Szakáruház Kft. között adás-vételi szerződés jön létre, és az írásban kötött szerződésnek minősül, mely szerződés magyar nyelven készült, továbbá azt az Ön e-mail útján megküldött kérésére elektronikus úton ismételten megküldjük Önnek a megerősítő visszajelzésekor létrejött tartalommal.


Ugrás a lap tetejére

Megrendelések feldolgozása, visszaigazolása:

Rendszerünk háromféle visszaigazolást küldhet Önnek:
1 – Az elküldött megrendelési igényei feldolgozása után azzal mindenben egyező rendelést megerősítő visszajelzést küldünk, ebben az esetben Önnek semmi más dolga nincsen mint várni az értesítést a rendelés tárgyának állapotáról. Ekkor Ön mint vásárló és a Szerelvény Szakáruház Kft. között az adás-vételi szerződés létrejön
2 – Az elküldött megrendelési igényei feldolgozása után az attól eltérő rendelést megerősítő visszajelzést küldünk (például ha a megrendelt termékek nincsenek raktáron – vagyis rendelés köteles , eltérő szállítási idő, eltérő tételek, eltérő ár, egyedi ajánlat, megszűnt gyártó vagy termék, stb. esetében). Ebben az esetben Ön eldöntheti fenn tartja-e továbbra is megrendelését az általunk kiküldött új/módosított adatokkal vagy termékekkel, vagy törli azt, ezt a kiküldött megerősítő e-mail alján teheti meg a „Rendelés elfogadása” vagy a „Rendelés elutasítása” linkre kattintva. A „Rendelés elfogadás” esetén Ön mint vásárló és a Szerelvény Szakáruház Kft. között az adás-vételi szerződés létrejön

3 – Az elküldött megrendelési igényei feldolgozása után a rendelést visszautasító e-mailt küldünk. Ez esetben nem áll módunkban rendelését webáruházunkban teljesíteni. Ekkor válasz e-mailünkban tájékoztatást adunk arról, hogy hagyományos (offline) bolti megrendelésre van-e lehetőség társaságunknál. Ez esetben Ön és a Szerelvény Szakáruház Kft. között adás-vételi szerződés nem jön létre a Távollévők között kötött szerződésről szóló 45/2014. (II.26) Kormányrendelet alapján.

 

 

 

 

 
Megrendelés teljesítése:

A megrendelt termékeket a raktárkészleten lévő termékek erejéig szállításra készen átadjuk szállító partnerünknek (amennyiben a vásárló futárszolgálatos készpénzes fizetési móddal adta le rendelését, úgy azt a megrendelést követő 5 munkanapon belül adjuk át a szállító partnernek, vagy amennyiben a vásárló banki előreutalást választott, úgy az átutalása jóváírását követő 5 munkanapon belül adjuk át a szállító partnernek).
E-mailben értesítjük a vásárlót amikor a termék üzletünkben átvehető, vagy a küldemény elindításáról, ha a rendelésnél házhoz szállítást kért. A rendelés státuszát a felhasználónevével és jelszavával belépve az oldalra tudhatja meg.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!
A weblapon az adott termékek mellett feltüntetett szállítási határidő a raktárkészleten, illetve beszállító partnereink raktárkészletén meglévő termékekre vonatkoznak. A fenti határidő rajtunk kívül álló okból történő meghosszabbodásáért - külső beszállító vagy gyártó cég késedelmes szállítása - felelősséget nem tudunk vállalni. Társaságunk arra vállal kötelezettséget hogy a szállítási határidő meghosszabbodásáról haladéktalanul tájékoztatja a megrendelőt aki ennek ismeretében élhet elállási jogával.


Ugrás a lap tetejére


Áraink:

A feltüntetett eladási áraink minden esetben forintban értendő, bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t), továbbá járulékos költségként tartalmaznak egy 15%-os szolgáltatási díjat.

Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben. Előbbiek alól kivételt képeznek azon esetek, amikor a megrendelt termék bármely okból történő (pl.: raktárkészlet kifogyása) Eladó általi utánrendelése válik szükségessé és a megrendelt termék beszerzése már csak magasabb áron lehetséges, illetve a megrendelt termék már nem rendelhető (megszűnt a gyártó, kivonták a terméket), avagy technikai okból a termék mellett „0.-Ft” szerepel, ezen esetben Eladó haladéktalanul tájékoztatja a megrendelőt. Webáruházunk nem tud felelősséget vállalni az egyes termékek beszállítói általi azon áremelésekkel kapcsolatosan, melyek a fenti esetre vonatkoznak. Amennyiben a Vevő Webáruházunkban olyan terméket kíván megrendelni, melyet kifejezetten a Vevő kérésére szükséges berendelnünk adott mennyiségben és/vagy méretben, úgy a Vevő köteles a megrendelés teljes összegét előre megfizetni átutalással, ilyen esetben utánvétes fizetést nem áll módunkban elfogadni. Webáruházunk a szállítási költségeket automatikusan számolja a megrendelni kívánt termékek értékétől, súlyától és mértétől függően. A megrendelés végösszege már a szolgáltatásdíját, szállítási díjat, a csomagolási költségeket és az esetleges utánvét díjat is tartalmazza, így Önnek a megrendelés végösszegét kell kiegyenlítenie, ezen felül más költség nincs!

Szállítási díjak:

Minimum 1400 FT-tól. Az aktuális kiszállítási díjtáblázat feltöltés alatt!

   
Fizetési módok:
A www.szerelvenyaruhaz.hu internetes áruházakban rendelt termékek ellenértékének kiegyenlítésére a Vevő számára - jelen pillanatban - három lehetőség kínálkozik:
• Üzletünkben történő személyes átvétel esetén kizárólag készpénzben
• Banki átutalás: az áru ellenértékét a Vevő banki átutalással egyenlíti ki. Megkérjük, hogy a vásárlási összeget a rendelést megerősítő visszajelzést követő 4 munkanapon belül utalja el részünkre! A visszaigazolásban található megrendelés azonosító szám, melyet kérjük a banki átutalás közlemény rovatában mindenképpen írjon be!


Ugrás a lap tetejére

Az áru a rendelés visszaigazolás hiánytalan ellenértékének a Szerelvény Szakáruház Kft. K&H Banknál vezetett 10400968-50526877-66741000 sz. bankszámláján történő jóváírást követően kerül kipostázásra a szállítási módok menüpontban feltüntetett feltételekkel.
Amennyiben a Vevő is a Budapest Banknál vezeti számláját, vagy személyesen fizeti ki az összeget bármelyik Budapest Bank bankfiókban, az ellenérték azonnal jóváíródik számlánkon!
Más pénzintézetnél vezetett számláról történő utalás esetén a jóváírás másnap vagy harmadnap teljesül az átutalás időpontjának függvényében. A részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál.

  
Szállítás:

Amikor a rendelt árut átadjuk az Ön által választott futárszolgálatnak Önt e-mailben tájékoztatjuk erről. Az áru megérkezése a következő munkanapokon 8-20 óra között, vagy az Ön által a megrendeléskor megadott paraméterek alapján várható. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállító cégek a megrendelt árut előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki, ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki. Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges épületbe, emeletre történő feljuttatást a szolgáltatás nem tartalmazza.

Ugrás a lap tetejére


Vásárlástól való elállás:

Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének a teljesítése során a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletnek megfelelően járunk el.
A Távollévők között kötött szerződésről szóló 45/2014. (II.26) Kormányrendelet értelmében a Fogyasztónak jogában áll 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. Amennyiben a Fogyasztó él a 14 napos elállási jogával, úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni társaságunknak. A 14 napos határidő (elállási határidő) attól a naptól kezdődik amikor a Fogyasztó vagy az általa megjelölt harmadik személy a csomagot átvette. Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Társaságunk az elállási jog gyakorlásáról való tudomásszerzést követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül köteles visszatéríteni a Fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget, amennyiben a Fogyasztó a terméket már visszaszolgáltatta. Amennyiben a Fogyasztó az elállási joga gyakorlásával egyidejűleg a terméket nem küldte vissza, vagy a termék még Társaságunkhoz nem érkezett meg, úgy a termék visszaérkezését követő 14 napon belül köteles társaságunk az ellenszolgáltatásként megfizetett díjat visszafizetni Fogyasztónak. Fogyasztó tudomásul veszi és elfogadja, hogy az ellenérték visszajuttatása kizárólag átutalással történik, így kérjük, hogy elállási nyilatkozatában adja meg bankszámlaszámát. Elállás esetén az Eladó az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet.
Az elállási jog kizárólag csak akkor gyakorolható, amennyiben az áru hiánytalan, sérülésmentes. Amennyiben a termék a szokásos használat nyomait mutatja, úgy Társaságunk fenntartja magának a jogot arra, hogy az értékcsökkenés miatt egy arányos összeget visszatartson és a vételárat csak részben térítse vissza. A vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Elállási joga gyakorlásához kérjük vegye igénybe mellékelt nyomtatványunkat. (nyomtatvány.link)

Amennyiben a Fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

 

Tájékoztatjuk t. Vásárlóinkat, hogy a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29. § (1) bek. c.) pontja értelmében amennyiben webáruházunkban olyan nem előre gyártott terméket kíván megrendelni, amelyet kifejezetten a fogyasztó urasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak (pl.: előre gyártott termék méretezéstől eltérő paraméterek megadása alapján) nem gyakorolhatja az elállás jogát, tekintettel arra, hogy a megrendelt termék beszerzése a fogyasztó személyéhez kötött. 

Kérjük, elállási szándékát ezzel a nyilatkozattal jelezze felénk! (Nyilatkozat)


Jótállás, garancia:
A jótállási igény a csomagban kapott jótállási jeggyel és számlával érvényesíthető. A jótállásra vonatkozó részletes információkat az adott termékre vonatkozó jótállási jegy tartalmazza. Tartós fogyasztási cikkek esetén a jótállás időtartama 1 év, mely a cikk átvételével (kézbesítés) kezdődik.
Jótállás igény teljesítése körében történő csere alkalmával az eredetileg megvásárolt termékkel egyező paraméterekkel rendelkező modellt áll módunkban küldeni.

Visszaküldés:
Az áru visszaküldése postai úton, vagy személyesen lehetséges. Kérjük, hogy áru visszaküldése esetén mindig előzetesen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.
A visszárut minden esetben normál postai küldeményként kérjük feladni, mert utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni! A 2 kg alatti termékeket ajánlott levélként, vagy elsőbbségi ajánlott levélként is feladhatja! A 2 kg feletti csomagokat postai csomagként küldjék el részünkre. A visszaküldött csomagot az eredeti számlával, a hiánytalan termékkel, hiánytalan dokumentációval tudjuk elfogadni! A visszaküldött csomagot a következő címre kérjük:
Szerelvény Szakáruház Kft. 1135 Budapest, Béke út 104.
A Szerelvény Szakáruház Kft mint eladó kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. Társaságunk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.


Ugrás a lap tetejére


Át nem vett csomagok:

Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni! A szállítási költséget a megrendelést visszaigazoló emailunk is tartalmazza. A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik.
Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a postaköltség ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
A megrendelt és kifizetett, azonban értesítésünk ellenére a megrendelő által át nem vett termék/termékek őrzéséért felelősséget nem áll módunkban vállalni, az ebből eredő esetleges károk kizárólag a megrendelőt terhelik.
 

Felelősség:

A honlapon történő megrendelés és a tanácsadás igénybevétele feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét. Nem vállalunk felelősséget a vevő számítógépében bekövetkező semmiféle kárért, amely a honlap használata során keletkezett.
Az információs anyag készítésekor a lehető legnagyobb gondossággal járunk el, hogy abba számítógépes vírusok, férgek, kémprogramok ne kerüljenek, mindazonáltal a vevő felelőssége, hogy ezt saját számítógépén is elvégezze. Az ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt!Érvényesség:
2016. május 23. napjától visszavonásig.

Ugrás a lap tetejére


Vegyes rendelkezések:

Webáruházunk a vitás kérdések minden esetben békés úton történő rendezésére törekszik, ezt tekintjük elsődlegesnek. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy az esetleges vitás kérdések rendezésére szerződő felek értékhatártól függően alávetik magukat a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességének.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben különösen a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus aláírásról szóló 2001. évi XXXV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. tv., valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.

Tisztelettel,
Szerelvény Szakáruház Kft. cégvezetése

Ugrás a lap tetejére

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


A kosár tartalma

A kosár jelenleg üres!

Ügyfélszolgálat

szerelvenyaruhaz.hu top 30-as helyezés!

Épületgépész Unió

Szerelvény Szakáruház Kft, az Épületgépész Unió tagja!

Hasznos információk

Immergas akció!

Immergas akció!

Kedvező árú, minőségi Immergas kazánok.
Szállítási információk

Szállítási információk

Magyarország egész területére kedvezményes szállítás.
A korszerű fűtési rendszer

A korszerű fűtési rendszer

Az ideális fűtés ismertetőjegyei
A napelem

A napelem

Ma még kissé drága, de hamar megtérülhet!
Amire érdemes odafigyelni

Amire érdemes odafigyelni

Minden amit tudni érdemes a fűtési rendszerekről
Spóroljunk a fűtéssel

Spóroljunk a fűtéssel

Néhány tipp az energia spórolására
Veszélyesek a CO-riasztók?

Veszélyesek a CO-riasztók?

Érdekes eredményekkel
Hagyományos gázkészülékek

Hagyományos gázkészülékek

Méltatlanul elfeledve?