felületfűtés Wavin felületfűtés - ahol a minőség és energiatakarékosság ...
telefon

Rendeléssel kapcsolatos információk:

[email protected] - Hétfő-Péntek 7:00-17:00

Wavin felületfűtés - ahol a minőség és energiatakarékosság találkozik

Napjainkban igazán nehéz témakör a fűtés. Aki építkezés, esetleg felújítás előtt áll, ott jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis milyen rendszer kiépítésében gondolkodjon. Mint tudjuk, az elszabadult rezsiáraknak köszönhetően alaposan meg kell fontolnunk, hogy mit tervezünk, ugyanis az áramért kétszeres árat fizethetünk, míg a gázért akár hétszerest, ha túllépjük az éves megadott mennyiséget.

 

Az ár és a minőség találkozása

Magyarországon a legelterjedtebb a gázzal való fűtés, azonban egyre többen nyitnak az árammal való fűtési rendszer kiépítéséhez, amely hosszabb távon nem csak zöldebb, de egyben sokkal gazdaságosabb megoldást nyújt.

A Wavin felületfűtés rendszerei remek megoldást kínálnak mindenki számára, ugyanis padlófűtésen, mennyezetfűtésen és falfűtésen át bármit kiépíthetünk, így mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb megoldást.

 

Padlófűtés a Wavin rendszerek segítségével

Az egyik legelterjedtebb megoldás a padlófűtés, hiszen lényegesen nagyobb felületen sugároznak hőt, mint a hagyományosnak nevezhető fűtési megoldások. A padlófűtéssel ellátott terek felületfűtés szempontjából alacsonyabb hőmérsékleten biztosítják a közérzetet, amely így jelentős mértékű költség és energiamegtakarítást eredményez.

Természetesen a padlófűtés panel, cső , szabályozó rendszerek, osztó gyűjtők, keverőegységek és a kiépítéshez szükséges egyéb kiegészítők összeállításában kollégáink rendelkezésre állnak

 

Mennyezetfűtés az összes mennyezet típushoz

A mennyezetfűtés talán még nem annyira elterjedt hazánkban, mint a padlófűtés, de a Wavin felületfűtés ezekre is megfelelő lehetőségeket kínál. A gyártó az összes mennyezet-típushoz gyárt hűtő és fűtő rendszereket, amelyek szintén kimagasló komfortérzetet és alacsony energiafogyasztást eredményeznek.

A felületfűtés kiépíthető gipszkartonos álmennyezeti rendszereknél, betonfödémnél, fémkazettás álmennyezeti, vakolatos, valamint gipszrostos paneles rendszereknél egyaránt.

 

Falfűtés és hűtés a Wavin segítségével

Végezetül azok számára is remek megoldást kínál a Wavin felületfűtő rendszere, akik nem mennyezeti, vagy padlófűtésben, hanem sokkal inkább falfűtésben gondolkodnak. Magyarországon talán ez a legkevésbé elterjedt megoldás, azonban a teljesen falba épített hűtő és fűtőrendszer remek alternatívát kínál a padlófűtéssel szemben. Kifejezetten felújítások alkalmával lehet ez célszerű megoldás.

Ahogyan a mennyezetfűtés esetében, így itt is lehetőség van vakolatos rendszer és gipszrost paneles rendszer esetében beépíteni a Wavin felületfűtő rendszerét.

 

A fűtés és hűtés vezérlése

A jó hír az, hogy a Wavin felületfűtés rendszere nem csak a hidegebb hónapok folyamán kínál nekünk rendkívüli komfortérzetet, hanem nyáron, a melegebb napok folyamán egyaránt. Nem csak fűtésre, de hűtésre is használható, így a Wavin felületfűtés rendszer kiépítésével megspórolhatjuk a klímaberendezések beszerzését és kiépítését.

Ha hosszabb távon gondolkodunk lakásunk megfelelő fűtése és hűtése érdekében, akkor a Wavin remek ár/érték megoldást biztosít, ami mellett a minőségről sem kell lemondanunk.

 

Nézz szét nyugodtan webshopunkban, ugyanis számos egyéb termék közül válogathatsz. A Wavin felületfűtő rendszer kapcsán pedig nyugodtan keresd kollégáinkat, akik készségesen állnak rendelkezésedre. Amennyiben van olyan berendezés, melyet jelenleg nem találsz a kínálatunkban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az erre dedikált aloldalunk segítségével és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb megoldást kínálják.

Hozzászólások

Írj hozzászólást