fürdőszoba Kreatív ötletek egy kifinomult fürdőszobához
telefon

Rendeléssel kapcsolatos információk:

[email protected] - Hétfő-Péntek 7:00-17:00

Kreatív ötletek egy kifinomult fürdőszobához

Ameddig sokáig a fürdőszoba a legfunkcionálisabb helyiség volt a lakásban, mára már igazi stílus és egyediség kibontakozásának a színtere. Természetesen mi sem jobb egy olyan helyiségnél, ahova szívesen járunk, személyre szabott és a legjobban tükrözi a mi stílusunkat.

Egy-egy fürdőszoba ritkán kerül átalakításra, mint a lakásunk többi helyisége, ezért felújítás előtt nagyon fontos előre tervezni és átgondolni, mit szeretnénk. Ennek kapcsán összeszedtünk pár apró szempontot, amivel minden fürdőszoba lakásunk éke lehet.

 

Használj élénk színeket!

Bontsd meg a szokásos fehér fürdőszobai palettát és helyette merülj el az élénk színek világában. Egyetlen merész szín, vagy mintás csempefal felélénkíti a teret, és a fürdőszobát az otthon egyik legkülönlegesebb helyiségévé varázsolja.

Ha pedig igazán extra megjelenést szeretnél, akkor merülj el az art deco stílusban. Használj mély színeket, arany kiegészítőket és szimmetrikus formákat az elegancia érzéséért.

Ha még egy fokkal tovább emelnéd a megjelenést, akkor ne feledd el a sötét eleganciát sem!  Törj ki a hagyományos világosszínű fürdőszobából, és alkosd meg a sötét eleganciát. Sötét színek, például mély kék vagy fekete, egyediséget és luxust sugároznak, különösen, ha minőségi anyagokkal, például arany vagy réz kiegészítőkkel kombináljuk.

 

Csaptelepek az egyediségért!

Keress olyan csaptelepeket és zuhanyfejeket, amelyek karakteres színekben pompáznak. Az arany és fekete kiegészítők most különösen divatosak, és egyedi stílust adnak a fürdőszobának.

Webáruházunkban pedig számos csaptelepet megtalálsz, így nézelődj nyugodtan, míg meg nem találod a számodra tökéletes megoldást!

 

Adj az elrendezésre!

Nagyobb fürdőszobákban érdemes fontolóra venni a szigetszerű elrendezést, hiszen ez ma igazán népszerű megoldás. A középre helyezett mosdópult és tárolók egyedi megjelenést kölcsönöznek minden fürdőszobának.

Ugyanakkor az úgynevezett szabadon álló kádak visszatértek divatba. Egy kis extravaganciával fűszerezve, akár modern, akár klasszikus stílusú fürdőszobát tervezel, a szabadon álló kádak garantáltan a fürdőszoba középpontjává válnak.

Ugyanakkor kihasználva egy nagyobb ablak adta lehetőséget, építs be egy mosdópultot, vagy fürdőszobabútort az ablak alá. Ez nemcsak egyedi, de a természetes fény kihasználását is lehetővé teszi, amivel sokkal letisztultabb és egyben világosabb megjelenést ad a fürdőszobának.

 

Dizájnos fürdőszoba radiátorok is sokat dobnak!

A fürdőszoba radiátorok a fűtési rendszer fontos elemei, de nem csupán funkciójuk miatt népszerűek. A dizájnos fürdőszoba radiátorok új szintre emelik az enteriőr tervezését, ötvözve a stílust és a funkcionalitást. Ezek a modern radiátorok nem csupán hőt szolgáltatnak, hanem vizuális élményt is nyújtanak, kiegészítve a fürdőszoba megjelenését.

Az egyik fő előnye a dizájnos fürdőszoba radiátoroknak, hogy sokféle formában és méretben elérhetők, így könnyen alkalmazkodhatnak a fürdőszoba egyedi méreteihez és stílusához. Webáruházunkban pedig számos radiátor megtalálható.

 

Nézz szét nyugodtan webáruházunkban, hiszen számos kiegészítőt árulunk, melyekkel egyedivé varázsolhatod fürdőszobád. Ha pedig kérdésed merül fel, árajánlatot kérnél több termékre, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hozzászólások

Írj hozzászólást