hővisszanyerős szellőztetés Hővisszanyerős szellőztetés - a jövő megoldása!
telefon

Rendeléssel kapcsolatos információk:

[email protected] - Hétfő-Péntek 7:00-17:00

Hővisszanyerős szellőztetés - a jövő megoldása!

Jól tudjuk, hogy otthonunk szellőztetésére nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen fontos a levegő minősége. Lakásunk, családi házunk az a hely, ahol pihenhetünk és kikapcsolódhatunk, így ennek megfelelően kiemelten fontos, hogy hogyan érezzük magunkat.

Talán a hidegebb hónapok folyamán a legrosszabb szellőztetni, ugyanis könnyen lehűlhet otthonunk, ha sokáig tartjuk nyitva az ablakot, de ettől függetlenül fontos, hogy mindig cserélődjön a levegő, hiszen azzal akadályozhatjuk meg a penész kialakulását, vagy csökkenthetjük a levegő szén-monoxid tartalmát egyaránt.

 

A hővisszanyerős szellőztetés mindent megér!

Az Aereco DX megoldásának köszönhetően egy olyan rendszert építhetünk ki otthonunkban, amelynek köszönhetően folyamatosan tiszta levegőt biztosíthatunk lakásunkban. A szállított levegő a szűrőrendszernek köszönhetően minőségi, hiszen a DX szűri a finompor-részecskéket, baktériumokat, polleneket, valamint a penészgombákat egyaránt.

Emberek, akik allergiával szenvednek, azok tudják jól, hogy milyen fontos a levegő minősége, ugyanis az allergiaszezon nagyon megnehezíti azok mindennapját, kik benne vannak. Egy komoly szellőztetőrendszer kiépítésével viszont csökkenthetőek akár az allergiához köthető asztmás betegségek kialakulásai.

 

Egyedi megoldás!

Az Aereco hővisszanyerős szellőztetés folyamatosan és teljesen automatikusan optimalizálja az energiafogyasztást és a beltéri levegőminőséget egyszerre, helyiségről-helyiségre. A DX rendszer technológia érzékelők (páratartalom, jelenlét, CO2, VOC) segítségével érzékeli és szabályozza a vizes helyiségekből, mint a konyha, fürdőszoba és WC elvezetendő levegő mennyiségét.

Az elhasználódott levegő elvezetése után, a hő visszanyerése nagy hatásfokú keresztellenáramú hőcserélő révén valósul meg a lakás energiaveszteségének optimalizálása érdekében. A másik oldalon a szűrés és az előzőekben visszanyert energiának köszönhető felmelegítés után a kültéri levegő egy úgynevezett HUB-platformon keresztül halad át, amely lehetővé teszi a tiszta levegő elosztását közvetlenül abba a helyiségbe, ahol szükség van rá és pontosan a megfelelő mennyiségben.

 

Egy intelligens és egyben interaktív megoldás a hétköznapokra!

Az Aereco által kínált DX rendszer olyan hővisszanyerős gépi szellőztetőrendszer, amely az igényekhez igazodva lehetővé teszi a légáram helyiségenkénti modulálását. Elsősorban lakóépületekben használatos, de telepíthető például irodákba, vagy iskolákba egyaránt. A gazdaságos, mind új épületekben, mind felújításkor könnyen alkalmazható megoldásnak köszönhetően, a rendszer egyszerre szolgája az energiahatékonyság és a beltéri levegőminőség céljait.

Nagyfokú szabályozhatóságának köszönhetően, a felhasználó valós idejű kapcsolatot létesíthet a DX rendszerrel, megjelenítheti és beállíthatja a rendszer legkülönfélébb paramétereit. A DX rendszer értesítési modult is kínál a szűrők állapotának nyomon követéséhez. Legyen szó egy- vagy többlakásos házakról, a hővisszanyerős szellőztetés technológia különféle kifejlesztett változatai megkönnyítik annak beépítését akár álmennyezetbe, beépített szekrénybe, pincébe vagy falszerkezetbe.Az ideális hőmérséklet

A hőérzet a legfontosabb, így nem kell félni attól, hogy otthonunk hamar lehűl. Az Aereco hővisszanyerős szellőztetése a nagy hatásfokú hőcserélőnek köszönhetően az elvezetett, meleg levegő  és a sokszor hideg, külső környezetből származó bevezetett levegő között hatalmas különbség van, azonban a DX rendszernek köszönhetően hőmérsékletkülönbség alig érezhető.

Napjainkban kiemelten fontos, hogy mennyi energiát, s miképp fogyasztunk. A hővisszanyerős szellőztetés lényeg, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását, így kiválóan alkalmazkodik korunk elvárásainak, így a fűtésszámla sem kúszik majd az egekbe. Plusz extra, hogy az akusztikai komfort is garantált, hiszen a rendszer olyan anyagokból készült, amelyek minimálisra csökkentik a zajt.

Fontos a levegő minőségének fenntartása, a felhasználó kényelmének biztosítása a friss és egészséges levegővel.

 

Nézz szét nyugodtan webshopunkban, ugyanis számos egyéb termék közül válogathatsz. Az Aereco rendszer kapcsán pedig nyugodtan keresd kollégáinkat, akik készségesen állnak rendelkezésedre. Amennyiben van olyan berendezés, melyet jelenleg nem találsz a kínálatunkban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az erre dedikált aloldalunk segítségével és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb megoldást kínálják.

Hozzászólások

Írj hozzászólást