fürdőszoba Fürdőszoba felújítás - mégis mikor és hogyan vágjunk ...
telefon

Rendeléssel kapcsolatos információk:

[email protected] - Hétfő-Péntek 7:00-17:00

Fürdőszoba felújítás - mégis mikor és hogyan vágjunk bele?

Sokszor érezhetjük azt, hogy otthonunk valamelyik részre felújításra szorul. Általában a fürdőszobára szokott esni a választás, hiszen egy-egy új káddal, csapteleppel, szekrénnyel, vagy bármi egyébbel sokat dobhatunk az összképen.

Mégis, mielőtt belevágunk a fürdőszoba felújításába, érdemes alaposan végig gondolni, hogy mit szeretnénk. Csupán a bútorzatokat, esetleg a kádat, zuhanykabint lecserélni? Talán egy kicsit többre vágyunk és csempét is cserélnénk, esetleg bojlert egyaránt?

 

Miért érdemes felújítani a fürdőszobát?

A kérdés bizonyos értelemből relatív, ugyanis vannak helyek, ahol több, mint egy évtizede nem volt felújítás, de vannak olyanok is, akik pár évente cserélnek egy-egy berendezést a folyamatos megújítás érdekében.

Érdemes meghatározni a céljainkat, hogy mit szeretnénk a fürdőszoba felújításával. Ha csak arról van szó, hogy meguntuk a fürdőszobánk kinézetét, akkor egy új bútorzattal sokat dobhatunk a megjelenésén, de amennyiben az egészet fel szeretnénk újítani, akkor bizony elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk.

Ha megvan az elképzelésünk és sikerült felmérni a saját és családunk igényeit, akkor érdemes a konkrét tervekkel felkeresni egy szakembert. Fontos az előrelátás, a tervezhetőség, ugyanis, ha már célirányosan tudjuk mit szeretnénk, akkor könnyebb a gondos előrehaladás.

 

Mire figyeljünk fürdőszoba felújításakor?

Amennyiben az alapoktól kezdjük, akkor természetesen fontos a megfelelő burkolatot kiválasztani a fürdőszobánk számára. Ha ezzel megvagyunk, akkor a bútorzat következik.

Manapság kádból és zuhanykabinból is megannyi lehetőség közül választhatunk. Webshopunkban nálunk is könnyű elvészni a bőség kínálatában, azonban érdemes alaposan szétnézni, hogy megfelel-e számunkra az adott kád, vagy kabin, amelyet kiválasztottunk.

Ezt követően érdemes a WC-k között egyaránt szétnézni, hogy azon belül milyet szeretnénk. Álló és fali, avagy lapos és mélyöblítésest? Milyen legyen a formája? Bidét szeretnénk-e, vagy bármilyen egyéb kiegészítőt?

Végül pedig a csaptelepeket és a különböző kiegészítő szerelvényeket gondosan kiválasztani. Mivel széles a választék, itt is ajánlott a külön meggondolni, hogy a kádhoz milyen telepet szeretnénk, avagy a mosogatókagylóba.

 

A fürdőszoba, mint a lakás ékköve

Ne feledjük, hogy a fürdőszoba a lakásunk ékköve! Emiatt, ha felújításon gondolkodunk, akkor ajánlott azt teljeskörűen és előrelátóan elvégezni, hogy ne kelljen egy-két év múlva újra cserélnünk bizonyos szerelvényeket, csaptelepeket.

A minőségnek mindig megvan az ára. Emiatt sokakban merül fel már a kezdetekben a kérdés, hogy vajon megéri-e felújítani? Érdemes belemenni a különféle bontási és felújítási folyamatokba? A válasz pedig az, hogy igen, ugyanis egy-egy család hosszabb távra tervez, így egy megfelelően felújított fürdőszobával hosszas évekig nem lesz gondunk.

A temérdek nehézség és kiadás meghozza a gyümölcsét, hiszen a végeredmény, egy lélegzetállítóan felújított fürdőszobánál jobb látvány és érzés nincs.

 

Nézz szét nyugodtan webshopunkban, ugyanis számos egyéb termék közül válogathatsz. Amennyiben van olyan berendezés, melyet jelenleg nem találsz a kínálatunkban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az erre dedikált aloldalunk segítségével és kollégáink hamarosan keresni fognak, hogy a lehető legjobb megoldást kínálják.

Hozzászólások

Írj hozzászólást