falsík mögötti wc tartályok Falsík mögötti WC tartályok, története, hova ajánlott
telefon

Rendeléssel kapcsolatos információk:

[email protected] - Hétfő-Péntek 7:00-17:00

Falsík mögötti WC tartályok, története, hova ajánlott

Falsík mögötti WC tartályok, története, hova ajánlott

Minden háztartásban eljön az a pillanat, mikor WC tartály kérdésében kell döntünk. Legyen szó akár egy lakásfelújításról, vagy új ház építéséről, mindig el kell döntenünk, hogy milyen megoldást választunk: falon kívüli és látható tartályt, vagy egy falsík mögötti, egyben elburkolt opciót keresünk otthonunkba.

Mára a falsík mögötti WC tartályok beépítése - főként az új építésű házaknál és a felújításoknál – immáron általánossá vált. Ezek a tartályok méltán népszerűek az építkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Egy átgondoltan fejlesztett gyártmány, szerelőbarát megoldásai révén nagyon megkönnyítheti a helyszíni munkavégzést. A végeredmény pedig egy hosszú távon, üzembiztosan és komfortosan működő WC tartály.


WC tartályok története Magyarországon

Tudtad, hogy Magyarországon a 20. század elején már is széles körben elérhetővé vált a falsík mögötti WC tartályok használata? Egy akkori katalógusban, amely egyebek mellett számos szerelvényt és egyéb dolgokat felsorolt, ami a csatornázással, WC-vel és fűtéssel kapcsolatos – egészen modern dolgokkal találkozhatunk, amit a mai napig elterjedten használunk. 

Már 1914-ben létezett és használatos volt a fal mögé épített WC tartály, amelyet gombnyomással lehetett működésbe hozni – akárcsak napjainkban. A bidé szintén ismert és használt szerkezet volt, de természetesen nem volt általános az átlagos emberek otthonában. Az előző században is már nagy választéka volt a különféle WC-knek, ahol törekedtek arra is, hogy ne csak használati alkalmatosság legyen, hanem egy szépen megformált műtárgy a fürdőszobában.


Mire figyelj falsík mögötti WC tartályok szerelésekor?

Amennyiben már eldöntöttük, hogy falsík mögötti rendszerre pályázunk a hagyományos helyett, figyelembe kell vennünk a megfelelő tartály kiválasztásánál az épület adottságait. Ilyenek például az alaprajzi kötöttségek, építési technológiák, valamint a saját igényeink, a komfortfokozat, a víztakarékosság és az esztétikum. Természetesen tekintettel kell lennünk a financiális lehetőségeinkre egyaránt.

Saját igényeinek feltérképezése a legfontosabb, hisz jóval több lehetőség közül választhatunk, mint eddig bármikor.


Egyeztessünk időben a szakemberekkel

Mivel a gépészet a falsík mögötti WC tartályoknál elburkolásra kerül, nagy jelentőséggel bír, hogy az építtető igényeit és egyben a vizes helyiségek elrendezését időben egyeztessük a szakemberekkel. Átépítés vagy felújítás folyamán sokszor nincs rá lehetőség, hogy a vizes berendezési tárgyakhoz az ideális méretű teret megkapjuk. De a jó hír az, hogy szerencsére vannak gyártók, akik ilyen szorongatott helyzetben is tudnak megoldást kínálni.

Ilyenek a Geberit falsík mögötti WC tartályok, hiszen a szettben minden megvan, amire szükségünk lesz a felújítások során. Ez egy olyan általunk összeállított csomagot rejt magában, amely minden olyan elemet tartalmaz, amely szükséges egy WC tartály beépítéséhez és használatához. 

Természetesen az egyes elemek külön-külön is megvásárolhatóak webáruházunkból, de kérdés esetén érdemes a szakértő kollégáinktól segítséget és ajánlatot kérni a megadott elérhetőségeinken.


Választékok tárháza a Szerelvényáruháznál

Nem is gondolnánk, hogy az olyan termékek, mint a falsík mögötti WC tartályok esetében, milyen széles a választék. Igen komoly kínálat áll rendelkezésre e téren, amelyek közül sokszor bizony nem olyan könnyű feladat kiválasztani a számunkra megfelelőt. Először is érdemes átgondolni, hogy milyen megoldást szeretnénk pontosan kivitelezni a fürdőszobánkban, majd ha ezzel megvagyunk, akkor szétnézni a webáruházban, valamint egyeztetni egy szakemberrel, hogy számunkra melyik lehet a legideálisabb megoldás.

Ha pedig fürdőszobafelújítás előtt állsz, esetleg bármilyen kiegészítőre, mint csaptelep, kád, zuhanykabin, vagy szerelvényekre van szükséged, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Ha több terméket vásárolnál, akkor érdemes ellátogatni az ajánlatkérő oldalunkra, ahol kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre.


Hozzászólások

Írj hozzászólást